Waarom trainen? 

Sporten stimuleert de werking van uw hart en bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt uw spierkracht, houdt uw gewicht op peil en verbetert uw weerstand. Dus ga lekker trainen op uw zakenreis, want hierdoor blijft u vitaal en sterk.

Werkwijze

Tijdens de intake sessie worden zowel de bedrijfs- als persoonlijke doelstellingen besproken. Om een gezonde balans te creëren tussen werk en prive maar ook tussen lichaam en geest, kan men naast de verschillende stappen uit het healthconcept  ook kiezen uit  verschillende trainingspakketten.

Business personal training

Business personal trainingen zijn bedoeld voor bedrijven die om speciale redenen behoefte hebben aan personal trainers op het gebied van 1 of meerdere takken van sport. In verband met veilig en verantwoord sporten wordt er dan een “tailormade” programma opgesteld.

 

 

Travelling fit

Travelling fit is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak langdurig op zakenreis gaan. Het is een op maat geschreven trainingsprogramma waarbij fitness accessoires in bruikleen kunnen worden meegegeven en de personal trainer via social media de persoon op afstand kan begeleiden.

 

Spartan training

Spartan training is een speciaal ontwikkeld programma voor bedrijven met als doel om als een team samen te werken maar waarbij u ook als eenling uw eigen grenzen opzoekt. Bij deze trainingen staan communicatie, vertrouwen en samenwerking voorop.