Waarom trainen? 

Door verantwoord veilig, gericht en opbouwend te trainen kan men zijn dromen of wensen op sportgebied nastreven hetzij op een recreatief niveau of op (top)sportniveau. 

Werkwijze

Tijdens de (kosteloze) intake sessie worden de persoonlijke doelstellingen besproken en worden 1 of meerdere stappen uit het healthconcept vastgelegd om dit doel samen te bereiken.

 

1-on-1 personal training

Dit is een intensieve personal training van 1 op 1  gedurende 1 uur door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen om snel en accuraat de doelstelling te behalen. 

2P personal training

Een 2P personal trainingssessie is gemaakt voor mensen die altijd samen willen trainen. Of dit nu met uw partner, een vriend of een vriendin is. De kracht zit vooral in het feit dat men elkaar kan uitdagen en motiveren.
 
 

Studenten

Studenten personal training is speciaal ontwikkeld voor studerende jongeren, die graag begeleid willen worden door een personal trainer, maar die het zich financieel eigenlijk niet kunnen permitteren. Zij krijgen op vertoon van een geldige studentenkaart 40% korting.

Pre-summer fit

Pre-Summer Fit is ontwikkeld voor diegenen die tijdens hun vakantie willen stralen door er fitter en strakker uit te zien. Het pakket bestaat uit minimaal 3x sporten per week waarbij voeding een heel belangrijke rol speelt. 

Ski fit

Ski fit is ontwikkeld voor diegenen die fit en uitgerust op wintersport willen gaan. Verstandig is om minimaal 2 maanden voor aanvang te starten met 2 trainingssessies per week. De trainingen bestaan uit zeer specifieke oefeningen ter versterking van o.a. uw core.

Wedding fit

‘In shape’ op uw bruiloft! Deze personal training gaat minimaal 4 maanden voor de ‘grote dag’ van start. Afhankelijk van de beginsituatie wordt er 2 keer per week getraind. Men leert tevens op een speelse manier om te gaan met stress.

Small group training

Small group training houdt in dat u met 4 tot 8 personen tegelijkertijd 1 uur traint. De kracht zit in het financiële voordeel.

Bootcamp training

Bootcamp is een uitdagende cardiovasculaire en spierversterkende workout voor alle fitnessniveaus. De combinatie van frisse lucht en gevarieerde intervaloefeningen op kracht, snelheid en uithoudingsvermogen zorgen voor de ideale workout om sterker en energieker te worden.