1. Intake gesprek

Tijdens een gesprek van 30 minuten wordt er een anamnese afgenomen en worden de persoonlijke doelstellingen besproken.

2. Healthcheck

Van ieder persoon wordt na de intake een healthcheck afgenomen welke bestaat uit een 30-tal metingen waaronder bloeddruk, saturatie, gewicht, vetpercentage etc.

3. EC Meting

Door het uitvoeren van een rustmeting en een inspanningstest op een speciale testfiets kan men met behulp van speciale software deze testen registreren en de  maximale zuurstofopname bepalen. Aan de hand van deze analyse kan men vervolgens een trainingsschema opstellen voor diverse sporttakken.

4. Trainingsschema

Naar aanleiding van de EC resultaten is bekend hoe u er conditioneel voorstaat en hoe u aan de slag kunt gaan. Getraind zal worden met hartslagmeters.

5.Bewegingsanalyse

Met behulp van 1 of meerdere camera’s wordt er een video gemaakt en met speciale software geanalyseerd hoe iemand beweegt.

6. Training

De trainingen worden uitgevoerd volgens het Rehaboom principe dat ongeacht de sporttak (fietser, handballer, voetballer, enz.) ingezet kan worden voor alle niveaus.

7. Trainingstesten

Afhankelijk van de doelstelling zullen er om de 6 weken sporttesten afgenomen worden om de voortgang van de trainingen te bepalen.

8. Voedingsanalyse

Bij de healthcheck wordt er een voedingsanalyse gemaakt door de voedingsdeskundige welke deels onderbouwd wordt door de EC resultaten. Deze voedingsanalyse kan vertaald worden naar een voedingsadvies.

9. Massage

Iedereen die werkt aan een verbetering van de conditie krijgt vroeg of laat te maken met de verschijnselen spanning en verzuring. Daarom zit massage standaard in ons concept ingebouwd.

10. Coaching

Om volledig fit en mentaal sterk te worden, is het van belang om een goede balans te vinden tussen uw carrière, uw sociale leven, en uw (sport)prestaties. Wij begeleiden en coachen u, zodat u uw levensstijl kunt veranderen en daadwerkelijk gaat genieten van iedere dag.